top of page
Αναζήτηση

Greek Hospitality Awards 2021: Σημαντική διάκριση για τον Δήμο Πάρου



Ένα σημαντικό βραβείο απέσπασε ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο των Greek Hospitality Awards 2021, του καθιερωμένου πλέον θεσμού, που επιβραβεύει τις κορυφαίες ελληνικές ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας, με κριτήριο το επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Ο Δήμος Πάρου και ο Μάρκος Ι. Κωβαίος, δήμαρχος του νησιού, τιμήθηκαν με τη διάκριση Best Greek Hospitality Municipality, χάρη στις υψηλές επιδόσεις που κατέγραψε το νησί τη φετινή τουριστική σεζόν και στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες του.


Τα Greek Hospitality Awards

Αναγνωρίζοντας πως η πανδημία της νόσου COVID-19 είχε επιφέρει καθίζηση στα έσοδα των τουριστικών επιχειρήσεων και διαβλέποντας τις προοπτικές που διανοίγονται για τον τουρισμό του 2022, τα Greek Hospitality Awards επιχείρησαν την φετινή χρονιά να ενισχύσουν έτι περαιτέρω την πολιτική marketing που θα ακολουθήσουν οι τουριστικές επιχειρήσεις αφενός στο πλαίσιο προσέγγισης νέας πελατείας και αφετέρου στο πλαίσιο διατήρησης της υφιστάμενης.

Τα Greek Hospitality Awards (#grha21) διοργανώθηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά στις 15 Οκτωβρίου υβριδικά από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.


bottom of page